Inspire2LiveChoir met dirigent Peter Overduin en sopraan Annelies Schep
Inspire2LiveChoir met dirigent Peter Overduin en sopraan Annelies Schep Foto: nvt

Groot koorconcert voor Support Casper

Algemeen

KLUNDERT - In De Stad Klundert, Molenstraat 33 te Klundert wordt zaterdag 23 november een groot koorconcert georganiseerd voor de kankerbestrijding en specifiek voor Support Casper. Aan deze avond werkt mee het Inspire2liveChoir uit Alblasserdam (bijna 200 leden) o.l.v. Peter Overduin. Dit koor heeft in januari meegedaan aan Holland's Got Talent.

Verder werken aan deze avond mee de sopraan Annelies Schep, de organisten Johan den Hoedt en Henk Strootman en Jos den Broeder aan de vleugel. De opbrengst van deze avond is bestemd voor de stichting van Prof. dr. Casper van Eijck genaamd Support Casper. Deze stichting financiert onderzoek naar alvleesklierkanker.

Het belooft een zeer gevarieerde avond te worden waarbij Henk Strootman enkele orgelsoli zal verzorgen. Zie ook www.inspire2livemusic.nl Aanvang 20.00 uur, kerk open 19.30 uur. Inlichtingen en kaarten: kaartverkoop@inspire2livemusic.nl of 06-40329257. Bij de koorleden en ’s avonds aan de kerk. Voorverkoop: Primera Van den Berge, Voorstraat 30 te Klundert. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief