Wie kocht in Zevenbergen oudejaarslot en haalde gewonnen Mini Cooper niet op?

Wie kocht in Zevenbergen oudejaarslot en haalde gewonnen Mini Cooper niet op?

ZEVENBERGEN - Bedrijfsleidster Patricia Beljaars van Bruna Zevenbergen is op zoek naar de persoon die bij haar het lot heeft gekocht waarmee tijdens de Oudejaarstrekking 2018 een MINI is gewonnen. Tot nu toe heeft de gelukkige eigenaar van het Staatslot met lotnummer DO 94632 zich nog niet gemeld. Deze heeft tot uiterlijk 31 december 23.59 uur om deze prijs te verzilveren.


Beljaars wil alles op alles zetten om te voorkomen dat de winnaar zijn prijs misloopt en gaat daarom samen met de Staatsloterij actief op zoek. Het is voor inwoners van Zevenbergen écht de moeite waard om nog één keer in alle keukenlades of hun portemonnee te kijken of er een winnend Staatslot te vinden is. In Vlissingen heeft zich vorige week namelijk de winnaar van de geldprijs van 50.000 euro gemeld.

Verzilveren

Bij de Oudejaarstrekking van 2018 zijn de meeste prijzen opgehaald. Maar drie winnaars van een Mini en twee winnaars van een 'halve Mini' - want spelend met een half Staatslot - hebben dat tot nu toe nagelaten. Wie in de winkel een Staatslot koopt, blijft anoniem. De enige manier om een prijs te incasseren, is zich te melden bij een verkooppunt van Nederlandse Loterij. Er zijn elk jaar mensen die dat vergeten of die hun lot tijdelijk kwijtraken. Zo ook een klant van de Bruna in Zevenbergen die zijn/haar prijs - een gloednieuwe Mini- nog niet heeft verzilverd.

Medewerkster Angeline van de Bruna rijdt vrijdag 6 december rond in de Mini Cooper in de hoop de winnaar 'wakker te schudden' en zich snel te melden. Check jij voor de zekerheid of je nog een lot hebt? 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>