Afbeelding
Foto: Marco de Swart

Wie is de winnaar van Mini Cooper van oudejaarslot uit 2018?

Door: Monique Jansen OUD Algemeen

ZEVENBERGEN - Een opvallend bestickerde MINI met dak-megafoon trok vrijdag de aandacht van talloze Zevenbergenaren. De zwarte MINI werd bestuurd door Angeline Tieben, medewerker van het winkelteam van Patricia Beljaars van Bruna Zevenbergen, die vanuit de gloednieuwe auto haar dorpsgenoten opriep nog een keer extra goed in hun keukenlaatjes te kijken. Want in een van die lades ligt wellicht nog een winnend Staatslot.

In de Bruna van Patricia Beljaars is vorig jaar december een winnend Staatslot verkocht dat recht geeft op een MINI. Maar tot nu toe heeft deze winnaar zich nog steeds niet gemeld. Vandaar Angeline's oproep door de dak-megafoon: 'MINI zoekt eigenaar!' De eigenaar van het winnende Staatslot heeft tot Oudejaarsnacht, 23.59 uur, de tijd om zich te melden. De opvallende MINI is voorzien van stickers met de tekst 'Ik zoek mijn winnaar' en met het winnende lotnummer DO 94632.

'Meld je alsjeblieft!'

Tijdens de Oudejaarstrekking vallen elk jaar niet alleen talloze geldprijzen, maar geeft de Staatsloterij ook 250 MINI's weg. Helaas kijkt niet iedereen na afloop van de Oudejaarstrekking op zijn of haar lot om te checken of er een prijs op is gevallen. Zo ook in Zevenbergen, waar een zwarte MINI al bijna een jaar wacht op zijn rechtmatige eigenaar. Daarom deed de verkoopster van het winnende Staatslot vandaag een ultieme poging om alsnog de winnaar van de auto te achterhalen. Tieben doorkruiste Zevenbergen met haar bestickerde MINI om haar dorpsgenoten te attenderen op de prijs: "Meld je alsjeblieft! Deze MINI wacht op zijn eigenaar."

Uiterste poging

Na een rijtocht door Zevenbergen, eindigde de rit van Angeline bij de Bruna-vestiging aan de Zuidhaven. "Het is zonde als de prijs vervalt", zegt bedrijfsleidster Patricia Beljaars. "We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat die wordt opgehaald. Vandaar onze oproep om alsjeblieft goed in alle gaten en hoeken te kijken en je met je winnende lot te melden bij de Staatsloterij."



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief