Kun jij 40 dagen zonder een druppel alcohol?

MOERDIJK - Na twee, drie of misschien wel vier dagen feestvieren is woensdag de traditionele vastenperiode tussen carnaval en Pasen begonnen.


Teveel gedronken de afgelopen dagen? Of heb je sowieso onbewust een patroon ontwikkeld waarbij je vrijwel dagelijks alcohol drinkt? Wil je zien wat er gebeurt als je dat gewoontegedrag doorbreekt? Of wil je gewoon fris aan de lente beginnen? Doe dan mee aan IkPas. Met IkPas zet je je alcoholgebruik op pauze: je drinkt 40 dagen geen druppel alcohol.

Uitdaging

IkPas is vooral een uitdaging aangaan met jezelf. Je drinkt een maand geen alcohol om te kijken wat het met je doet. Je wordt je bewuster van de keuze die je kunt maken om wel of niet te drinken, je doorbreekt je vastgeroeste patronen en alcohol is niet meer vanzelfsprekend.

Veel deelnemers van IkPas ervaren positieve lichamelijke veranderingen; ze voelen zich fitter en scherper, slapen beter, vallen af en hebben een betere huid. IkPas helpt je bij deze uitdaging. Let wel: er wordt niet gevraagd om nooit meer alcohol te drinken, maar om het gebruik ervan even op pauze te zetten.

Aanmelden

Nieuwsgierig of belangstelling? Meld je hier aan: https://ikpas.nl/. Zo'n 10.000 mensen gingen je al voor...

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>