Afbeelding

Twee inbrekers bezorgen slapende vrouw in Zevenbergen de schrik van haar leven

Door: Peter Houtepen Politie

ZEVENBERGEN - Twee inbrekers hebben donderdagavond op de Markstraat in Zevenbergen een 69-jarige vrouw de schrik van haar leven bezorgd. 

De vrouw lag boven te slapen toen zij wakker werd van lichtschijnsel in haar slaapkamer. Toen zij haar ogen opende, zag ze tot haar schik twee jonge mannen op de slaapkamer staan. Een van hen vroeg haar of ze geld had, terwijl de andere onverstoorbaar de kastjes op de kamer doorzocht.

De mannen vertelden het slachtoffer dat ze rustig moest blijven en pas naar beneden mocht gaan als ze weg waren. Eenmaal beneden zag de vrouw dat haar woning volledig doorzocht was. Zij mist goederen en wat contant geld. Een van de daders omschrijft de politie als een getinte jongen van ongeveer 1.60 meter lang. Hij had zwart kort haar en droeg een zwart jack en een donkere broek. Volgens het slachtoffer sprak hij Nederlands met een buitenlands accent.

Overigens was eerder op de avond al bij de vrouw aangebeld. Toen zij de deur opende stond er een jonge man voor haar die vroeg of er een bepaald meisje op het adres woonde. De jongen vertrok weer toen de vrouw hem vertelde dat dit niet het geval was.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief