Afbeelding
Foto: Oranjevaan

Oorlogswinter de musical verplaatst naar september

Door: Monique Jansen OUD Algemeen

FIJNAART - Muziekvereniging Oranjevaan en Stichting Cultuur Fijnaart hebben de uitvoering van Oranjevaan de Musical verplaatst van mei naar vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 september.

"We moesten nu wel een besluit nemen. Door het virus kunnen we niet repeteren. De repetities zijn hard nodig om een goede show neer te zetten. Ook is het maar de vraag of in het mei het virus wel onder controle is", meent organisator Jan Willem van Bodegom. "Het coronavirus heeft een enorme impact op onze hele samenleving. Het is vooral erg voor de zieken en in het bijzonder voor de mensen en hun nabestaanden die aan het coronavirus overlijden."

Kaartjes blijven geldig

De kaartjes voor de musical blijven geldig. "We hebben al veel kaarten verkocht. Al deze toegangs- en parkeertickets blijven geldig voor de nieuwe datum en voor de gereserveerde stoelen. Een ticket voor bijvoorbeeld vrijdag 15 mei is nu geldig op vrijdag 25 september. Wel vervroegen we de aanvangstijd naar 20.00 uur."

De komende tijd richten Oranjevaan en Stichting Cultuur Fijnaart hun vizier op september. "Ook dan zetten we drie prachtige voorstellingen neer. Zodra we weer mogen repeteren, gaan we daar volop mee aan de slag. Ondertussen hopen we dat de kaartverkoop, die juist zo lekker liep, weer volledig op gang komt. Want ook in september wil je zo'n unieke openluchtmusical niet missen!" 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief