Foto:

Start woonrijp maken omgeving Zomervlinder in Standdaarbuiten

STANDDAARBUITEN – Aannemer A&M Infra uit Waspik start dinsdag 2 juni met het woonrijp maken van de toekomstige Vlinderbuurt. De schop gaat de grond in bij de Zomervlinder. 


De werkzaamheden bestaan uit drie fases en duren bij goede weersomstandigheden tot omstreeks 24 juli. Medewerkers leggen bestrating aan, zorgen voor openbare verlichting en maken plantvakken. 

Bestratingen

Dinsdag 2 juni start fase 1 met de werkzaamheden en het opbreken van de bestratingen. Deze fase duurt in totaal ongeveer drie weken. De werkzaamheden tijdens fase 2 gaan ongeveer vier weken duren en fase 3 neem ongeveer drie weken in beslag. Uiteraard is alles afhankelijk van de weersomstandigheden.

In het gebied van de Zomervlinder komen verschillende woningtypen. Verschillende huizen zijn al gerealiseerd. Ook gaat de verkoop van bouwkavels aan de Markiezenlaan en de Herfstvlinder nog door. 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES