Netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden bij Nieuwe Nobelaer: Walk & Talk
werkloosheid-vacatures
werkloosheid-vacatures

Netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden bij Nieuwe Nobelaer: Walk & Talk

ETTEN-LEUR - De zomervakantie is voorbij. Tijd om vooruit te kijken naar een droombaan met de zon in de rug. Nieuwe Nobelaer Bibliotheek is daar bij uitstek de plek voor. De komende drie maanden organiseert de bibliotheek namelijk diverse gratis netwerkbijeenkomsten voor werkzoekenden. 


Zo staat de maandelijkse Walk & Talk op de agenda en is er in samenwerking met JobOn een reeks van drie bijeenkomsten waarbij deelnemers samen met andere werkzoekenden aan de slag gaan om het cv te verbeteren, tips te delen en te netwerken.

JobOn bijeenkomsten

Solliciteren is vaak een eenzaam proces. Werkzoekenden zitten veelal in hun eentje thuis achter de pc naar vacatures te zoeken. Inmiddels is het echter belangrijk om daarnaast actief te netwerken. “De bibliotheek verandert steeds meer in een ontmoetingsplek waar mensen zich kunnen ontwikkelen. Zo zijn er tegenwoordig allerlei cursussen en trainingen en daarom vinden we het geweldig dat we vanuit Stg. JobOn (voorheen DeBroekriem) nu ook bij Nieuwe Nobelaer bijeenkomsten kunnen organiseren”, aldus Inge Laagewaard van JobOn.

De komende maanden is er elke derde maandag van de maand een bijeenkomst die in samenwerking met JobOn wordt georganiseerd. De eerste, op 21 september, staat in het teken van het Droombanenspel waarbij deelnemers ervaringen delen met andere werkzoekenden, inzichten krijgen in wat hen blij maakt en ontdekken wat hun droombaan is. De onderwerpen op 26 oktober en 23 november zijn Solliciteren en Presenteren. Alle bijeenkomsten beginnen om 09:30 uur.

Walk & Talk – Wandelingen met leefstijlcoach Ron Bekker
Elke eerste maandag van de maand organiseert Nieuwe Nobelaer Bibliotheek de Walk & Talk. Op 5 oktober en 2 november om 10:00 uur neemt de bibliotheek dit heel letterlijk. Samen met leefstijlcoach Ron Bekker maken de deelnemers een wandeling en wisselen ondertussen ervaringen en informatie uit. Onderweg geeft Ron tips voor een gezond en sterk leven. Dit kan direct van invloed zijn op je nieuwe baan of sollicitatie. Alle edities sluiten daarnaast aan op de bijeenkomsten van JobOn.

Voor zowel de bijeenkomsten van JobOn als de Walk & Talk kan men zich aanmelden door te mailen naar Karin Florie (Nieuwe Nobelaer) via bibliotheek@nieuwenobelaer.nl Na aanmelding ontvangen deelnemers een bevestiging via de mail.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>