Uitreiking cheque aan 2 muzikanten van jeugdorkest.
Uitreiking cheque aan 2 muzikanten van jeugdorkest. Foto: Yvonne Peters

Muziekvereniging Zevenbergen ontvangt tweede cheque werkgroep ‘Hartverwarmend Actief’

Sport en vereniging

ZEVENBERGEN - De pop-up winkel met gebruikte goederen aan de Molenstraat in Zevenbergen loopt als een trein. Het initiatief van de gezamenlijke kerken in Zevenbergen loopt zo goed dat afgelopen dinsdag een tweede cheque uitgereikt kon worden aan de Muziekvereniging Zevenbergen.

Deze keer mochten twee leerlingen van het jeugdorkest MooZ uit handen van Sjak Luijkx, penningmeester van de werkgroep “Hartverwarmend Actief”, een cheque van € 250,00 ontvangen. Het geld zal gebruikt worden voor de aanschaf van nieuwe muziek. Voor de jeugd van het opleidingsorkest is het belangrijk dat zij regelmatig nieuwe, moderne muziek kunnen aankopen. Met het ontvangen bedrag kunnen er tussen de drie tot vijf nieuwe stukken worden gekocht.

Gelukkig kunnen de repetities van zowel het A-orkest als het opleidingsorkest nog steeds doorgang vinden, wel rekening houdend met de corona-maatregelen. Heeft u interesse om mee te komen spelen, neem dan contact op met de secretaris via een email naar secretariaat@muziekverenigingzevenbergen.nl of kijk eens op onze website.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief