Foto: Tom Rietveld

Jeanne woont 59 jaar in Zevenbergschen Hoek: ‘Iedereen kent iedereen’

Jeanne Deijkers is geboren in Zevenbergen en getogen in Zevenbergschen Hoek. Vanaf haar 2e levensjaar woont ze hier nu al 59 jaar. Jeanne: “Het leuke van een dorp? Iedereen kent iedereen. Ze zijn hier open en vriendelijk. Als je mensen in het dorp tegenkomt of ze nou klein of groot zijn., dan is het steeds Hé Jeanne, Hé Jeanne”.


Ik heb altijd overal aan meegedaan. Toen mijn kinderen -twee meskes en een jongen - klein waren ben ik op school klassenmoeder geweest en daar alles gedaan wat maar nodig is."

"Bij voetbalclub DHV (De Hoek Vooruit) 10 jaar achter de bar gestaan, dus iedereen kent mij. Samen met mijn dochter de kabouters getraind”. “Wat ook zo speciaal is aan een dorp dat de kinderen heel anders zijn dan in een grote stad, kinderen kunnen echt kinderen zijn”.

Miss Zomer Carnaval

"Al 15 jaar het zomercarnaval georganiseerd Daar betrek je zowat het hele dorp bij en ik ben in 2012 Miss Zomer Carnaval geweest. Daar moet je een beetje een dorpsgek voor zijn. Dat is gewoon geweldig met een mooie jurk aan. De voorbereidingen voor die drie dagen zijn zeer intensief. Lotjes verkopen, het regelen van optochten, sponsorgeld, artiesten en tenten huren. Muziek en artiesten zijn al geboekt zoals de bekende zanger Django Wagner al voor de 3de keer. Ook Marco Kanters is zeer betrokken. Spannend of het dit jaar in september wel door kan gaan?”.

n

Tom Rietveld,
 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>