Afbeelding
Foto: Tom Rietveld

Spelers JO13 van VV Noordhoek talentvol: ‘We leggen hier de basis van toekomstige eerste elftal’

Door: Tom Rietveld Algemeen

NOORDHOEK - Bij aankomst op het voetbalveld treffen we het omdat juist de spelers JO13 aan het oefenen zijn. Hoofdtrainer Pascal van Dijck en assistent trainer Arno Verwater. 

 “Dit zou best eens het toekomstige nieuwe eerste elftal kunnen worden. We hopen dat ze zolang mogelijk bij elkaar blijven en dan doorstromen naar de senioren. Hier wordt nu de basis gelegd.”

Dit team is al vanaf JO8 in 2016 bij elkaar. Ivo was de eerste trainer van dit team, daarna hebben wij het stokje overgenomen. Mooi om te zien hoe ze samen spelen en hoe ze er plezier in hebben”. Wij trainen op donderdagavond. Op dinsdagavond traint een vader van één van de spelers + een speler uit het eerste. 

Grote bokaal

Team JO 13 is in 2019 kampioen geworden en nu opnieuw in de laatste competitie. Er is ook een dames elftal fanatiek bezig. Mooi om jong talent te zien opbloeien.

Eén van onze jongens Luuk de Jong heeft eerder de grote bokaal gewonnen tijdens het Pietje Palm Toernooi met het nemen van penalty’s tegen de keeper van ons eerste elftal.

Pietje Palm

Pietje Palm was scheidsrechter bij de KNVB en woonde hier om de hoek en floot ook hier in zijn vrije tijd. Tijdens een wedstrijd is hij op het veld in het harnas gestorven. En daarom eren we hem met een jaarlijks toernooi, waar dan de Pietje Palm Bokaal wordt uitgereikt”.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief