Mooz na enthousiast optreden
Mooz na enthousiast optreden (Foto: Matty van Geel)

Zevenbergs jeugdorkest Mooz schittert in Stellendam

ZEVENBERGEN - Afgelopen zaterdag 18 juni is MooZ (Muzikaal Opleiding Orkest Zevenbergen) vertrokken naar Stellendam om samen met 8 andere jeugdorkesten deel te nemen aan het Himalaya Music Festival.


Na het kijken en luisteren naar het eerste orkest en ingespeeld te hebben, heeft Mooz o.l.v. de jeugddirigent Niels van Dorst, een aantal nummers laten horen aan het publiek. Bij het laatste nummer, The Queen Medley, klapte het publiek, ondanks de hitte, vol enthousiasme mee op het ritme van de drummer. Na een verfrissend drankje was er nog tijd om even uit te gaan waaien op het strand. Aan het einde van de leuke en leerzame dag kreeg ieder orkest een beker en een juryrapport. 

Om af te sluiten met de woorden van de organisator Ivo Kouwenhoven: Een jeugdorkestdirigent kan niet van alle kinderen sterren maken, maar hij moet ze wel allemaal laten schitteren! Speel je al een muziekinstrument of wil je een muziekinstrument gaan spelen kom gerust een kijkje nemen bij de repetitie van MooZ in de theaterzaal van de Borgh in Zevenbergen. We repeteren op dinsdagavond van 18:45 tot 19:45 uur.
NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>