Foto: Ties Steehouwer

Stuurwiel voor speeltuin De Vang

ZEVENBERGSCHEN HOEK - Bij de oplevering van de renovatie van de kern van Zevenbergschen hoek in mei schonk de aannemer, de firma Kroeze, een speeltoestel voor de kinderen van het dorp. Dit speeltoestel, in de vorm van een stuurwiel dat kinetische energie opwekt door aan het wiel te draaien, moest alleen nog een plekje vinden.


Daartoe werd een peiling gehouden via de Facebookpagina van Zevenbergschen Hoek. De meeste stemmen gingen naar plaatsing van het stuurwiel in speeltuin De Vang. Woensdag is het stuurwiel samen met bewoners, kinderen, vertegenwoordigers van de dorpstafel, Kroeze en de Gemeente Moerdijk feestelijk in gebruik genomen op de gekozen locatie.

Jammer was wel dat veel kinderen op reis waren naar een zwembad in het kader van het vakantiewerk van de SKW. De kinderen die wel aanwezig waren bij de ingebruikname van het stuurwiel konden geen genoeg krijgen van het draaien aan het wiel van het speeltoestel. Uit het toestel komen geluiden van een schip op zee, compleet met de bevelen aan de matrozen in het Engels. 

Meest gelezen

Meest geliked

B-veld Seolto krijgt verlichting 13/10
Mariabeeld in Moerdijk ingezegend 1 14/10
Zwemvierdaagse Fijnaart zit weer in de lift 16/10
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief