Foto: Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant

Vliegtuigje stort neer bij Willemstad: twee doden

  Politie

WILLEMSTAD - Bij een ongeval met twee sportvliegtuigen is vrijdagmiddag een vliegtuig zijn neergestort op de Noordlangeweg. Hierbij zijn twee doden gevallen. Dat meldt de Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant. Het gaat hierbij om man uit Steenbergen en een man uit Delft. 


International Airport Breda bevestigt dat de vliegtuigjes omstreeks 10.00 uur vanaf daar zijn opgestegen. Beide vliegtuigen kwamen van het Vliegend Museum Seppe. Het gaat om twee dezelfde piper cubs uit de jaren vijftig. Het zijn privévliegtuigjes, die - als ze niet vliegen - worden gestald in het museum.

De twee sportvliegtuigjes kwamen in de lucht met elkaar in botsing. Hierbij maakte een van de twee een noodlanding. Het andere vliegtuigje is gecrasht. De beide inzittenden van het gecrashte vliegtuigje zijn overleden. De inzittenden van het andere vliegtuigje zijn veilig. Onbekend is of zij gewond zijn. Vooralsnog is de oorzaak ook onbekend. Hiernaar wordt uitgebreid onderzoek gedaan. Hulpverleners zij massaal uitgerukt. Zo kwam onder andere een traumahelikopter ter plaatse. 

Meer info volgt.

Hieronder is te zien hoe het neergestorte vliegtuigje in een weiland ligt

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief