Sterre met haar drie medailles.
Sterre met haar drie medailles. Foto: ouders

Sterre Holterman Regiokampioene op rekstok

Sport en vereniging

NOORDHOEK - Na de prachtige allround bronzen plak bij het Regiokampioenschap van twee weken geleden in Zierikzee werd er dit keer afgereisd naar Breda voor de regionale toestelfinales.

De laatste wedstrijd in de Regio voor dit seizoen en Sterre had zich al eerder in het seizoen geplaatst op alle toestellen. Sterre mocht het spits afbijten op rekstok, waarbij het inturnen niet geheel vlekkeloos verliep. In de wedstrijdoefening turnde zij niet de “top” oefening die we al vaker van haar gezien hebben maar deze was toch beter dan alle anderen en het goud werd hier voor haar. Op balk turnde zij een goede oefening die wederom eremetaal opleverde, het zilver deze keer. Een knappe prestatie voor het toch nog steeds altijd wat zenuwachtig ogende turnstertje.

Op vloer draaide zij eveneens een goede oefening die ook weer goed was voor een zilveren medaille. 3 “in the pocket”. En daar bleef het bij. Op sprong ging de eerste sprong nog best oké maar was de tweede zeker van mindere kwaliteit.. Al met al een zeer goede oogst dus voor de turnster uit Noordhoek die bij Dynamo Roosendaal traint.

Nu even op adem komen en voorbereiden voor de landelijke wedstrijden. Geniet hier in ieder geval nog even van. Veel succes met de verdere wedstrijden.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief