Lezing Zevenbergse schrijfster over roman 'Verdwenen woorden'

  Cultuur

ZEVENBERGEN - Op vrijdag 29 november is de Zevenbergse auteur Monique de Heide te gast in Bibliotheek Zevenbergen, om te spreken over haar roman Verdwenen woorden. Ook vindt er op deze avond een pubquiz plaats. Je bent welkom vanaf 19.00 uur, Kasteelweg 3 in Zevenbergen.


Wie wil er nu niet naar Parijs, de stad van de liefde, het Louvre en de Eiffeltoren? Monique de Heide schreef een spannende YA-detective over de Franse hoofdstad, getiteld Verdwenen woorden. Dit boek gaat over een Nederlandse jongen die samen met een Parijse scholiere in Parijs speurt naar zijn verdwenen vader.

Ze ontdekken hoe een oud, stoffig boek uit de achttiende eeuw nog steeds levens in gevaar brengt. De detective is gebaseerd op waargebeurde verhalen en bekende personen uit de Franse Revolutie. Door het verhaal zal je de Franse hoofdstad met nieuwe ogen bezien...

Pubquiz
Op vrijdag 29 november vertelt de in Zevenbergen geboren en getogen auteur meer over haar boek. Na de lezing kun je meedoen aan een pubquiz, waarbij de beroemdste monumenten van Parijs centraal staan. Maar let op, zowel de winnaar als de verliezer van de quiz worden beloond met een passende prijs! Meer weten? Kijk op www.verdwenenwoorden.com.
Entree is gratis, maar meld je wel even aan door een mail te sturen naar zevenbergen@bibliotheekvannu.nl.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIES