Man in Zevenbergen aangehouden voor inbraken in woonboten

  Politie

ZEVENBERGEN - Een 39-jarige man uit Bergen op Zoom is zondagmiddag aangehouden op de Koekoeksedijk in Zevenbergen voor het inbreken op twee leegstaande woonboten. Dat meldt de politie. 


De inbreker werd rond 13.00 uur betrapt tijdens het inbreken op één van de woonboten. "De man werd door de zoon van de eigenaresse van de boot gearresteerd, welke de hulp inriep van een andere woonbootbezitter", laat de politie weten. De 39-jarige Bergenaar verzette zich hevig en daardoor raakte één van de mannen enigszins gewond. Toch kregen zij het voor elkaar om de man over te dragen aan de politie. De inbreker had de buit nog op zak.

De verdachte is voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. Toen de tweede woonbooteigenaar poolshoogte bij zijn boot ging nemen, bleek daar ook te zijn ingebroken. Beide benadeelden hebben aangifte gedaan van de inbraken.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief