Eerste concert van Muziekvereniging Zevenbergen op 'nieuwe' markt
Harmonieorkest MZ.
Harmonieorkest MZ. (Foto: Yvonne Peters)

Eerste concert van Muziekvereniging Zevenbergen op 'nieuwe' markt

  Sport en Vereniging

ZEVENBERGEN - Afgelopen zaterdag gaf het harmonieorkest van Muziekvereniging Zevenbergen o.l.v. John Curfs voor het eerst dit jaar een klein concert tijdens de Gebruikte Goederenmarkt van de gezamenlijke kerken in Zevenbergen. Vanwege corona waren alle geplande concerten afgelast en konden de musici lange tijd niet gezamenlijk repeteren.


Een optreden onder een stralende zon én op anderhalve meter. Alleen de twee dwarsfluit moeders, Genovefa en Lonneke mochten dicht naast hun dochters zitten, die ook dwarsfluit spelen!

Bekende melodieën werden ten gehore gebracht, zoals “Droomland”, “99 Luftballons” en “Du”, de bekend hit van Peter Maffay uit 1970. Maar ook het Kleine café aan de haven ontbrak niet. Zeer toepasselijk nu de haven bijna klaar is.

’s Middags waren er nog optredens van de blaaskapel van de muziekvereniging Zevenbergen, Bultseherrie, en van de blaaskapel De Floes.

De muziekvereniging is op zoek naar muzikale versterking van de gelederen. Vooral beginnende en gevorderde klarinettisten kunnen rekenen op een warm onthaal. Kijk voor informatie op: www.muziekverenigingzevenbergen.nl.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>