Wie wordt de nieuwe prins van Zeuvebultelaand?

  Verenigingen

ZEVENBERGEN - Het carnavalsfeestseizoen 2019-2020 wordt afgetrapt op zaterdag 9 november rond 20.30 uur in de zaal bij café van der Hooft in Zevenbergen. Tijdens deze avond worden de leden van de Raad van 11, het bestuur en de Ereraad weer op een bijzondere wijze gepresenteerd.


Wie is de prins, die ons voorgaat in het 59e jaar na de start van carnaval in het Zeuvebultelaand? Het wordt bekend rond de klok van 22.00 uur. 

Enthousiaste deelnemers

Op deze avond wordt ook het carnavalslied van 2020 gekozen. Voor het 32e liedjesfestival hebben zich al weer enthousiaste deelnemers ingeschreven. Het motto van carnaval 2020, 'Nou brik mun kloomp', biedt heel veel mogelijkheden voor een carnavalesk lied. Samen met het sfeervolle programma van die avond is het voor de carnavalsvierders in het Zeuvebultelaand het ideale begin van weer een leutig carnavalsseizoen.

De jurering van het liedjesfestival is weer in handen van deskundige mensen. Maar ook het publiek heeft weer een belangrijke stem in de verkiezing van het carnavalslied van 2020. Hoe meer stemmen op één liedje, hoe meer kans, dus kom in ieder geval kijken en luisteren op deze gezellige feestavond.

 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715052435&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/moerdijk&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief