Foto: Politie

Miljoenen xtc-pillen geproduceerd in ontmanteld drugslab Voorstraat

  Politie

ROOSENDAAL - In het drugslaboratorium dat dinsdag werd ontdekt in de Voorstraat in Roosendaal zijn miljoenen xtc-pillen geproduceerd. Dat concludeert de politie op basis van het afval dat in het lab gevonden werd.


Bij het onderzoek na de vondst van het laboratorium zijn verder door de politie drie vuurwapens gevonden. Het gaat om twee handvuurwapens en een automatisch vuurwapen. In een auto die buiten de woning geparkeerd stond lag een geldbedrag van duizenden euro's en in de vrachtwagen waar een deel van het XTC-lab in stond werd een jammer gevonden.

De bewoners van het huis aan de Voorstraat, een vrouw van 52 en twee mannen (22 en 54 jaar oud) zijn aangehouden en ingesloten voor verder onderzoek. Burgemeester Jacques Niederer van Roosendaal besloot om de woning per direct te sluiten voor een periode van negen maanden. 

Het lab werd ontdekt nadat een alerte getuige melding had gemaakt van een verdachte situatie bij het pand. Verschillende lieden zouden bij een vrachtwagentje spullen aan het in- of uitladen zijn. Toen agenten ter plaatse kwamen sloegen een aantal mensen die op het perceel aanwezig waren op de vlucht. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715234500&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/roosendaal&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief