Het zal even duren voor de boulesbaan weer op orde is.
Het zal even duren voor de boulesbaan weer op orde is. (Foto: J. Pellis)

Jeu-de-boulesbanen Sint Willebrord gebruikt als crossbaan

  112 Meldingen

SINT WILLEBRORD - De spelers van jeu-de-boulesclub Heideboulers uit Sint Willebrord kunnen de komende tijd niet spelen. Hun banen zijn namelijk vernield.


Vermoedelijk zijn vandalen met een onbekend voertuig over de jeu-de-boulesbanen gereden. De speelbanen zijn gevestigd aan de Dorpsstraat ter hoogte van woonzorgcentrum Heidestede. Leden van de Heideboulers hebben zware beschadigingen aan de opsluitbanden en aan de zinken bedekking geconstateerd.

Zij vermoeden dat het voertuig dat over de banen heeft gecrost ook schade heeft opgelopen. De club heeft bij de politie aangifte gedaan van vernieling. Die heeft toegezegd om een onderzoek te starten. "Hopelijk kunnen zij de dader opsporen, zodat we hem aansprakelijk kunnen stellen", hoopt woordvoerder Jan Mangnus van de Heideboulers. De banen zullen gerepareerd moeten worden. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715202409&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/rucphen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief