Afbeelding

Veteranentoernooi op Sandraudiga Toernooi

Nieuwsbrief

WERNHOUT/SCHIJF - Op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 augustus vindt bij VV Wernhout het jaarlijks terugkerende Sandraudiga Toernooi plaats met deelname van de plaatselijke voetbalverenigingen Moerse Boys, VV Zundert, VV Wernhout, VVR, VV Schijf en VV Achtmaal. Op vrijdag om 18.30 uur starten de herenselecties met het toernooi.

Zaterdag spelen de veteranen. De damesselecties ontmoeten elkaar op zondag vanaf 14.00 uur. Ook zij spelen hun wedstrijden in toernooivorm. Op zondag is vanaf 11.00 uur het vervolg van de wedstrijden tussen de herenselecties gepland.  VV Wernhout viert de aanleg van haar eerste voetbalveld vijftig jaar geleden op wel heel bijzondere wijze. Tijdens de komende editie van het Sandraudiga Toernooi wordt zaterdag op Sportpark VV Wernhout een heus veteranentoernooi gehouden.

Jubileum

“Een mooi extra ingrediënt,” vindt Leo Stes, voorzitter van VV Wernhout. “Het is ook wel bijzonder dat de viering van het 50-jarig bestaan van ons eerste voetbalveld samenvalt met het Sandraudiga Toernooi. Bij de gemeente hebben we er dan ook op aangedrongen ervoor te zorgen dat het veld er goed bij ligt.

Kleedkamers

Dat is ook gebeurd.” Bij dat ene veld is het overigens niet gebleven, want VV Wernhout heeft zich in de loop der jaren als club natuurlijk een stuk ontwikkeld.Leo Stes: “Destijds begonnen we met twee kleedkamers en een berghok. Inmiddels beschikken we over twee speelvelden en een trainingsveld, naast een kantine en een magazijn. Na die beginperiode hebben we dat allemaal zelf stap voor stap gerealiseerd. In de laatste verbouwing zitten zeker 5.000 vrijwilligersuren. Wat dat betreft heb ik de hele ontwikkeling van de club meegemaakt.”



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief