Foto: Corine Roks

Eerste gemeentelijke pluim uitgereikt aan Rood-Wit

SINT WILLEBRORD - Voetbalclub Rood-Wit uit Sint Willebrord is in het bezit gekomen van de eerste gemeentelijke pluim. Dat gebeurde zondag na het beslissende duel tijdens het U10 Tournament, een uniek Internationaal toernooi voor spelers tot 10 jaar, dat de club dit jaar voor de vijfde maal organiseerde.


De gemeentelijke pluim is in het leven geroepen als blijk van waardering en wordt toegekend aan personen en clubs die de gemeente Rucphen goed op de kaart hebben gezet. Voorzitter Johan Wagtmans van Rood-Wit had de eer om als eerste de pluim opgespeld te krijgen.

 "Om alle vrijwilligers te bedanken voor hun inzet én voor het internationaal op de kaart zetten van Sint Willebrord wil ik, als blijk van grote waardering, namens het gemeentebestuur van Rucphen, de eerste gemeentelijke pluim graag toekennen aan R.K.S.V Rood-Wit", aldus burgemeester Marjolein  Van der Meer Mohr. Samen met wethouder sport, Martien de Bruijn, werd de pluim, samen met een beeldje en oorkonde, overhandigd aan de voorzitter.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief