Foto: Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant

Jolanda Trijselaar nieuwe algemeen directeur Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant

RUCPHEN - Jolanda Trijselaar wordt de nieuwe algemeen directeur en regionaal commandant van Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant. Met ingang van 1 januari 2020 volgt zij Tijs van Lieshout op. 


Trijselaar gaat vanaf de eerste dag van 2020 aan de slag als nieuwe directeur van de Veiligheidsregio. Trijselaar heeft al meer dan twintig jaar ervaring in het werkveld van de fysieke veiligheid en hulpdiensten. Voorafgaand aan haar laatste functie van Directeur Brandweer van de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR) was zij Directeur Risico- en Crisisbeheersing en Gemeenschappelijke Meldkamer van de VRR. Daarvoor werkte zij als Senior Beleidsadviseur Openbare Orde en Veiligheid van de Bestuursdienst van de gemeente Rotterdam.

Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant

De komende jaren heeft Veiligheidsregio MWB een volle agenda. Thema's als het stimuleren van een redzame samenleving, het bijdragen aan een veilige leefomgeving en het leveren van een hulpvaardige en slagvaardige inzet worden verder doorontwikkeld. De verbinding met gemeenten en de crisispartners wordt verder verstevigd. De veiligheidsregio staat rechtstreeks in contact met de samenleving en hun doelgroepen. 
 

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief