Dit beeld van handbalwedstrijden met ouders aan de zijkant moeten we nog een tijdje missen.
Dit beeld van handbalwedstrijden met ouders aan de zijkant moeten we nog een tijdje missen. Foto: B Verbraak

Handbalvereniging Orion gaat weer handballen

Sport en vereniging

RUCPHEN - Allereerst het goede nieuws, we kunnen weer gaan handballen! Desalniettemin zijn het onwerkelijke tijden. Leven en dood wisselen elkaar in de media in een bizarre dans af en de dagelijkse werkelijkheid voelt surrealistisch aan. Maar zoals dit stuk begon; we kunnen weer gaan handballen en daarmee lijkt er licht te komen in de nog lange tunnel.

De Nationale richtlijnen zijn aangepast voor de sportende jeugd en dat betekent dat we vrijdag 1 mei weer starten met de handbaltrainingen. Gezien de huidige Covid-19-situatie moeten we ons wel houden aan regels en restricties. Dat betekent dat alleen de jeugd welkom is; dus (helaas) geen ouders om te blijven kijken. Ook zijn de kantine en kleedkamers dicht, dus kan er niet gedoucht worden.

Trainingstijden

Wij pakken de trainingen weer net zoals voorheen op. Wij trainen op dinsdag- en vrijdagavond op onze buitenvelden. Alle E- en F-jeugd (groepen 4 t/m 7) trainen van 18.30-19.30 uur en de D- t/m A-jeugd traint van 19.40-20.40 uur.

Naast eigen leden zijn nieuwkomers die even nergens anders kunnen sporten ook van harte welkom. Dan graag vooraf wel graag een berichtje naar de voorzitter; Martijn Buijs via mail (mjbuijs@home.nl) of telefoon (06-10338045).



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief