Groenhuysen ook in 2021 op zoek naar ‘Het beste idee van Groenhuysen’
Foto:

Groenhuysen ook in 2021 op zoek naar ‘Het beste idee van Groenhuysen’

RUCPHEN - Het is belangrijk om in de ouderenzorg te blijven vernieuwen. Want met nieuwe ideeën maken we het leven van onze klanten beter en mooier, en het werk van onze medewerkers makkelijker. Daarom gaat Groenhuysen ook in 2021 weer op zoek naar het Beste idee van Groenhuysen.


Met het Beste idee van Groenhuysen willen we niet alleen de medewerkers stimuleren om innovatief te zijn. Ook mensen van buiten de organisatie kunnen ideeën met ons delen. “We betrekken graag iedereen bij onze innovaties. Ook familieleden van klanten, vrijwilligers, samenwerkingspartners of leveranciers. We zijn namelijk van mening dat het in veel gevallen goed is om iemand met een open blik naar de organisatie te laten kijken. Zo kom je tot de mooiste oplossingen of de beste ideeën” vertellen innovatieversnellers Kjeld Klaver en Rolf van der Burgt.

Heb jij een idee? Of wil je een probleem oplossen voor een klant? Geef je idee vleugels, reis ook in 2021 met ons mee naar het beste idee van Groenhuysen en maak kans op een mooie cheque.

Ideeën inleveren kan tot en met 29 januari door een mail te sturen naar innovatie@groenhuysen.nl. Er wordt een selectie gemaakt van drie genomineerden. In februari kiezen medewerkers en vrijwilligers van Groenhuysen samen met een vakjury de winnaar. Tijdens de landelijke week van de Slimme Zorg Estafette van 22 tot en met 26 februari 2021 maakt de jury de winnaar van 2021 bekend.

Vorig jaar won Lucia de Groen, verzorgende bij Centrum voor Wonen & Zorg Moerweide de prijs. Haar ‘bumper’ is nu in ontwikkeling als relatiegeschenk.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief