Afbeelding
Foto: Facebook Beachsoccertoernooi Sprundel

SV Sprundel Beachsoccer 2019 gaat door

Door: Addo Sprangers Algemeen,Nieuws

SPRUNDEL - SV Sprundel Beachsoccer 2019 gaat door! Het evenement zal plaatsvinden op 28, 29 en 30 juni 2019, zo meldt de organisatie op haar Facebook-pagina. "Met een nieuw team gaan we proberen er, net als andere jaren, een groot succes van te maken. We houden jullie op de hoogte van verdere ontwikkelingen."

Afgelopen zomer werd de tiende editie van het beachsoccertoernooi van SV Sprundel. Bij monde van voorzitter Jac van Trijp van de toenmalige commissie, welke het toernooi al tien jaar draaiende hield, werd echter wel de aankondiging gedaan dat die commissie er mee zou stoppen. "Het is prachtig dat we dit al tien jaar voor elkaar krijgen", meldde Van Trijp doen. "Het is geweldig om te zien hoeveel plezier de spelers hebben. Daar genieten we als organisatie volop van. Natuurlijk klinkt het gek dat we er dan mee stoppen, maar dat doen we liever op het hoogtepunt. Als er een nieuwe commissie opstaat, zijn we natuurlijk altijd bereid om op de achtergrond te helpen, zodat de organisatie niet opnieuw het wiel hoeft uit te vinden."

In de smaak

Met de komst van een nieuw team lijkt dus weer invulling te worden gegeven aan de elfde editie van het de voorbije jaren flink gegroeide toernooi dat zich aanvankelijk richtte op de jeugd van 12 tot 18 jaar. Het toernooi viel niet alleen in de smaak onder tieners, maar ook de jongere jeugd en volwassenen trapten graag een balletje in het zand. Dat vertaalde zich tijdens de laatste editie in een deelname van 74 teams, hetgeen betekent dat er tijdens het beachsoccertoernooi meer dan 500 junioren en senioren in actie komen. Plaats van handeling van het beachsoccertoernooi is het Kloosterplein midden in Sprundel. Het toernooi verhuisde drie jaar geleden vanuit de Neerhof.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief