Schijfse Kermisnootjes

algemeen

SCHIJF - Het kermiscomité is ook dit jaar weer in geslaagd om een Vlaamse Kermis vast te leggen. Schijfse Kermis 2014 zal plaatsvinden van 11 t/m 14 juli op het kermisterrein aan de Roosendaalsebaan.

Dit jaar wordt wederom getracht enkele grotere attracties naar Schijf te krijgen om het voor alle leeftijden leuk te houden. Het programma in de feesttent is vier dagen volledig gevuld waarbij opvalt dat er veel nieuwe bands naar Schijf komen. Kijk voor het volledige programma op facebook 'Schijfse kermis' en wordt vriend van Schijfse kermis. Daarnaast komen op zaterdag- en zondagmiddag een tiental koren naar Schijf voor een optreden in de feesttent.

Op zondag 13 juli is de Schijfse Braderie in de St.Antoniusstraat en de Roosendaalsebaan met aan het einde van de Braderie de feesttent waar u onder het genot van een drankje kunt genieten van zang en muziek. Zondag vanaf 11.00 uur is er een speciale activiteit, nl. de kermisbrunch, hierover later meer.

Voor informatie over kermis; inschrijven braderie, opgave reclame, info kermisbrunch, overige informatie, kunt u mailen met schijfsekermis@online.nl.

Muziekvereniging Kunst na Arbeid Schijf heet u van harte welkom tijdens deze dagen van 11 t/m 14 juli in de feesttent die alle dagen vrij van entree is.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief