Afbeelding
Foto: Dreamflash

Dreamflash kwartet Nederlands Kampioen

Door: Anja Dockx Algemeen

SCHIJF - Zondag 9 november hebben Veerle, Iris, Elise en Rachell van Dreamflash deelgenomen aan de Nederlandse Kampioenschappen voor junioren/senioren in Meppel. Samen met de Fantasy Kids en de Butterflies uit Rucphen hebben we er een gezellige dag van gemaakt door gezamenlijk met de bus naar Meppel af te reizen. Het werd gelukkig een groot feest op de terugweg want er werden diverse podiumplekken gevierd. Zo ook voor onze kampioenen.

Het duo Veerle en Iris (senior midden) mocht als eerste de vloer betreden. Ze begonnen sterk aan de show, maar door wat drops verliep de show minder goed. Ondanks de drops wisten de meiden zich snel te herpakken en alle onderdelen van de show wel te laten zien. Met deze krachtige inzet hebben zij wel de mooie en verdiende 81,6 punten behaald. Hiermee zijn ze knap 4e geworden, goed gedaan Veerle en Iris.
Niet veel later mocht het kwartet (senior midden) Veerle, Iris, Elise en Rachell de vloer op. De show ging goed gelijk en ze wisten een zeer mooie show neer te zetten. Het was dan ook zeer spannend tijdens de prijsuitreiking, want de tegenstanders waren ook goed. Met de dik verdiende 81,6 punten werden zij uitgeroepen tot Nederlands kampioen! Super goed gedaan meiden, van harte gefeliciteerd met jullie gouden plak, Veerle, Iris, Rachell en Elise! Ook hebben zij een ticket ontvangen voor de Champions Trophy. Dit is de wedstrijd der lage landen.
Na afloop van de prijsuitreiking moest dit toch even gevierd worden en als echte Brabanders hebben we samen een kampioensdansje gedaan. Wij zijn dan ook super trots op deze meiden en kijken tevreden terug op deze NK-dag. We bedanken de Fantasy Kids en de Butterflies voor deze leuke dag.

NK Jeugd
Zaterdag 16 december vinden de Nederlandse Kampioenschappen voor de jeugd plaats in Waalwijk. Hier zullen wij met jeugdonderdelen aan deelnemen. Wij wensen iedereen heel veel succes.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief