Vlnr: Pastoor Hans van Geel en de jubilarissen Nellie Damen, Marie Backx en Dien van Gastel.
Vlnr: Pastoor Hans van Geel en de jubilarissen Nellie Damen, Marie Backx en Dien van Gastel.

Onderscheiding voor Schijfse koorleden

  Sport en Vereniging

SCHIJF - Donderdag 29 november vierde het Gemengd koor in Schijf haar jaarlijkse Sint Cecilia-avond. De feestvergadering werd gehouden in de pastorie.


Voorzitster Jacqueline Peeters sprak haar waardering uit aan alle koorleden voor hun grote inzet. Het belangrijkste punt van de jaarvergadering was wel de huldiging van de jubilarissen. Pastoor Hans van Geel sprak lovende woorden tot de jubilarissen Dien van Gastel,Nellie Damen en Marie Backx.
Voor het 25-jarig lidmaatschap van het Gemengd koor werd Dien van Gastel en Nellie Damen door Pastoor Hans van Geel de zilveren speld van de Nederlandse Gregoriusvereniging opgespeld. De voorzitster van het koor overhandigde een bijpassend zilveren hangertje. Ook reikte zij aan Dien en Nellie een welverdiende oorkonde uit. Marie Backx werd in het zonnetje gezet omdat zij al 35 jaar lid is van het Gemengd koor.
De voorzitster sprak haar gelukwensen uit en bood de jubilarissen een mooi boeket bloemen aan.  
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715202409&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/rucphen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief