Vlnr: Davey IJzermans, Bagiyo van der Leemputte, Bram van der Linde en Laura Boot (jongerenwerker Dorpswerk Sprundel).
Vlnr: Davey IJzermans, Bagiyo van der Leemputte, Bram van der Linde en Laura Boot (jongerenwerker Dorpswerk Sprundel). Foto: J. de Bruijn

Bram, Thom en Dani winnaars URvoice jeugdprijs 2020

Sport en vereniging

RUCPHEN - De jaarlijkse vrijwilligersavond kon niet doorgaan, maar de URvoice jeugdprijs werd dit jaar toch uitgereikt. Jaarlijks wordt deze prijs uitgereikt aan een jonge vrijwilliger in de leeftijd van 13 tot 28 jaar uit de gemeente Rucphen.

Er waren dit jaar vier nominaties. Lisanne Vergouwen werd genomineerd voor haar inzet bij Fanfare de Eendracht. ‘Speciaal voor jou dag Rucphen’ nomineerde Naomi de Bruijn.

Jonge vrijwilligers

Dit jaar werd voor het eerst een groep jonge vrijwilligers genomineerd.

Het jeugdbestuur van Rodeo Ruiters, bestaande uit Nicky en Joyce Franken, June Reynaert, Maerle van Helvoirt, Liv en Sterre Martens en Evy Boeren, werd genomineerd.

Ook werden de jeugdvrijwilligers bij het Jeugdhonk, Bram van der Linden, Thom Lazeroms en Dani de Weert, voorgedragen door Dorpswerk Sprundel.

Prijsuitreiking

Afgelopen weekend was de prijsuitreiking. URvoice ging langs alle genomineerden met een taart. Aan presentator Bagiyo van der Leemputte was de eer om de prijs en cheque van € 250 uit te reiken.

Bram, Thom en Dani werden de winnaars van 2020.

In dit Coronajaar organiseerden zij voor de eerste keer de Sprundelse Strandspelen. Dit werd een groot succes. De jury die de prijs uitreikte complimenteerde het trio hiermee.

Er komt heel wat kijken om in deze tijd een evenement doorgang te laten vinden.

Filmopnamen

Van de prijsuitreiking zijn filmopnamen gemaakt, die terug te kijken zijn op de facebookpagina van URvoice.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief