Speciale ritten met off-road rolstoel met een gids tijdens de Open Dag.
Speciale ritten met off-road rolstoel met een gids tijdens de Open Dag.

Rolstoelritten en wandelingen in de Dintelse Gorzen

Sport en vereniging

DINTELOORD - Kom zondag 20 oktober tijdens de Open Dag West Brabantse Waterlinie ook naar de Dintelse Gorzen! Dan zijn er speciale ritten met off-road rolstoel met een gids en wandelingen met een gids. Deze activiteiten en rolstoelen zijn dan gratis. Aanmelden is wel verplicht. Voor de ritten en wandelingen via www.nm.nl/dintelsegorzen en voor de rolstoelen via www.benedensas.nl.

Gidsen nemen je mee door de wildernis van de Dintelse Gorzen. Ontdek dit gebied in een speciale wandeling of rolstoelrit van circa 1,5 uur. Laat je verrassen door dit veelzijdige gebied van zoet en zout en geniet van het uitzicht vanaf het vogelkijkhut. Je vertrekt vanuit Restaurant Benedensas en kan de wandeling ook combineren met de bustour tijdens de Open Dag West Brabantse Waterlinie.

Route voor iedereen

De rode route door de Dintelse Gorzen is toegankelijk voor iedereen, dus ook voor mensen met een beperking. Natuurmonumenten heeft de route met brug en uitkijkpunt gerealiseerd in samenwerking met diverse partners vanuit het project West Brabantse Waterlinie en Natuur toegankelijk voor iedereen. Akkermans verhuurt via Restaurant Benedensas de off-road rolstoelen door het jaar heen.

Open Dag West Brabantse Waterlinie

De ritten en wandelingen op 20 oktober zijn ook onderdeel van de Open Dag West Brabantse Waterline. Naast deze activiteiten zijn er sloepen en kano’s te huur bij Benedensas, digitale spellen in de Dintelse Gorzen en allerlei activiteiten op Fort Henricus, Fort de Roovere, Ravelijn en Waterschans. Meer info op www.zuiderwaterlinie.nl

Meer info en aanmeldingen via www.nm.nl/dintelsegorzen of www.nm.nl/agenda



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief