Harmonie Amicitia klaar voor groots Nieuwjaarsconcert
Foto: Facebook Harmonie Amicitia Steenbergen

Harmonie Amicitia klaar voor groots Nieuwjaarsconcert

STEENBERGEN - Harmonie Amicitia houdt komende zaterdag om 20.00 uur haar jaarlijkse Nieuwjaarsconcert in de Hervormde Kerk aan de Grote Kerkstraat. Het concert wordt uitgevoerd in samenwerking met het Dames Popkoor Enjoy More Music.


Dames Popkoor Enjoy More Music is het jongste onderdeel van Muziekvereniging EMM uit Heerjansdam. Het koor bestaat sinds september 2009 en staat sinds kort onder leiding van dirigent Junior Huigen. De gezongen arrangementen werden door laatstgenoemde zelf geschreven en daarmee onderscheidt dit koor zich van anderen. Het is maatwerk, hetgeen bezoekers van het concert komende zaterdag zelf kunnen ervaren. Enthousiasme en gezelligheid zijn belangrijke zaken voor de 25 leden van het koor. Vooral samen zingen maakt gelukkig en dat probeert Enjoy More Music dan ook over te brengen op haar publiek.Het koor was eerder in 2015 al eens bij Amicitia te gast. Harmonie Amicitia staat sinds de zomer van 2018 onder leiding van Junior Huigen.

Reeks concerten

Het Nieuwjaarsconcert staat in het teken van de aftrap van een reeks concerten uit een ambitieus programma. Na het succesvolle bevrijdingsconcert in november heeft Harmonie Amicitia er alle vertrouwen in zaterdag weer een mooi nieuwjaarsconcert te kunnen geven. De grote uitdaging echter wordt volgens Amicitia het concert dat op 4 april van dit jaar samen met harmonie De Unie uit Fijnaart, Fanfare Luctor at Emergo uit Zoutelande en Popkoor Enjoy More Music uit Heerjansdam wordt verzorgd. Al deze orkesten en koor staan ook onder leiding van Junior Huigen. Dit concert, onder de noemer 'Shaken Not Stirred', heeft een bijzonder thema: het gehele muzikale repertoire uit alle 24 James Bond-films. Een initiatief van Junior Huigen, die ook tekende voor alle arrangementen.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief