Op de Grote Kerkstraat werden drie bekeuringen uitgeschreven.
Op de Grote Kerkstraat werden drie bekeuringen uitgeschreven. Foto: Gemeente Steenbergen

Handhaving bekeurt groep mensen op Grote Kerkstraat voor negeren van coronamaatregelen

Door: Amber Kuijs 112 Meldingen

STEENBERGEN - Handhavers hebben het vrijdagavond druk gehad. Dat laat de Gemeente Steenbergen weten op Twitter. Zo zijn er meerdere bekeuringen uitgedeeld aan mensen die zich niet aan de 1,5 meter regel hielden. 

Handhavers hebben hun handen vol aan mensen die zich niet houden aan de coronamaatregelen. Vrijdag zijn er aan het begin van de avond in de Grote Kerkstraat drie bekeuringen uitgedeeld aan een groep mensen die de 1,5 meter afstand regel niet opvolgden. Een dag eerder werden er door handhaving uitgeschreven voor het negeren van de maatregelen. Vanuit een boot werd een groep jongeren bij elkaar gespot, waarvan een deel probeerden te vluchten en valse gegevens doorgaven. Er werden tien bekeuringen uitgeschreven, waarvan zeven voor het negeren van de coronamaatregelen.  

Toch zijn de handhavers ook druk met andere incidenten. Zo werd er een brommerbestuurder met bijzonder rijgedrag staande gehouden omdat hij geen kentekenplaat op zijn voertuig had. Ook hielpen de handhavers bij een brand in de Oudlandsestraat. 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief