Afbeelding
Foto: Erik van Turnhout

Geen Marokko voor Erik van Turnhout en vriendin: 'Dan maar wat citytrips'

Door: Peter Houtepen Algemeen

KRUISLAND - Erik van Turnhout en zijn vriendin Judith waren aanvankelijk van plan deze zomer drie weken door Marokko te gaan reizen. Gelukkig hebben ze dit tijdig uit weten te stellen.

Erik van Turnhout, 36 jaar, woont samen met zijn vriendin Judith sinds 2011 in Kruisland. Hun grote passie is reizen. Zo bezochten ze de de afgelopen jaren onder andere Costa Rica, Panama, Maleisië en Japan en Mexico. In de zomer van 2018 maakten ze een rondreis van vier maanden door Zuid-Amerika, waarbij onder andere Peru, Bolivia, Argentinië en Brazilië aangedaan werden.

Blog

Tijdens deze reizen hielden ze jarenlang het thuisfront op de hoogte middels een persoonlijke blog. "Waar deze website in eerste instantie bedoeld was om familieleden en vrienden op de hoogte te houden tijdens onze reizen, kwamen we er na een tijdje achter dat de website ook door anderen bezocht werd. Zeker nadat we vier maanden door Zuid-Amerika hadden gereisd, is het aantal bezoekers enorm gestegen." Om die reden is in november 2018 een nieuwe website gelanceerd onder de naam https://www.reisprins.nl.

Rotterdam

Voor komende zomer hadden Erik en Judith het plan om drie weken door Marokko te gaan reizen. "Maar gelukkig hebben we tijdig besloten om dit uit te stellen. Voor komende zomer gaan we ons richten op een aantal citytrips in Nederland, waaronder een verblijf in Rotterdam eind juli. Ook zoeken we steeds meer de lokale natuur op, zoals de bossen van het prachtige Wouwse Plantage en de Dintelse Gorzen."



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief