Avondklok: vergaderingen Steenbergse gemeenteraad gaan deze week niet door
Foto: Will Rombouts

Avondklok: vergaderingen Steenbergse gemeenteraad gaan deze week niet door

STEENBERGEN - Vanwege de verlenging van de avondklok gaan de vergaderingen van de Steenbergse gemeenteraad deze week niet door. Dat leidt ertoe dat de oordeelvormende vergaderingen van vandaag en donderdag 11 februari worden verplaatst naar maart.


De gemeenteraad heeft bij het instellen van de avondklok uitgesproken om zo lang deze maatregel duurt fysiek niet bij elkaar te komen, ook niet op een ander tijdstip. Hierbij is de kanttekening geplaatst dat vergaderingen geannuleerd kunnen worden voor zover de agenda dit toelaat en besluiten om redenen niet uitgesteld kunnen worden. “Navraag leert dat er op dit moment geen besluiten zijn die per se deze maand genomen moeten worden,” zo meldt plaatsvervangend griffier Robert Defilet.

Agenda

Op 24 februari stond er een extra besluitvormende vergadering gepland, onder andere vanwege het Gemeentelijk Verkeer- en Vervoersplan (GVVP). Deze vergadering wordt verplaatst naar 4 maart. Met deze vertraging van een week komt de uitvoering van het GVVP niet in gevaar. Op 4 maart vindt er dus een extra besluitvormende vergadering plaats over onder andere het GVVP en de verlichting van beeldbepalende gebouwen. Op 8 maart is er een oordeelvormende vergadering over onder andere de nota grondbeleid en de renovatie van de atletiekbaan aan de Seringenlaan. Op 10 maart is er vervolgens een oordeelvormende vergadering over onder andere de Steenbergseweg en het rekenkamerrapport Duurzaamheid. Verder staat op 25 maart een besluitvormende vergadering op de agenda. 

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief