Malcom Macgregor, organisator Steenbergen Live & Bassrulers: 'Pas in februari was er groen licht voor festivals'
Malcom Macgregor, organisator Steenbergen Live & Bassrulers: 'Pas in februari was er groen licht voor festivals' Foto: Christel Schiphorst

Steenbergen Live is volledig uitverkocht

Door: Christel Schiphorst Algemeen

STEENBERGEN LIVE - Vrijdag 20 mei om 19.00 uur is het weer zover: na twee jaar afwezigheid is Steenbergen Live terug. Had je nog kaartjes willen kopen deze week, dan moeten we je teleurstellen, want Steenbergen Live is uitverkocht!

Malcolm Macgregor (32) neemt even een korte pauze van de opbouwwerkzaamheden om uit te leggen hoe de twee muziekfestivals - Steenbergen Live en Bassrulers - dit jaar tot stand zijn gekomen. “Normaal gesproken beginnen we ruim een half jaar van te voren met de voorbereidingen, maar nu was er pas in februari groen licht voor festivals. Dat vergde flink wat van de organisatie, zowel qua artiesten contracteren, als ook de festivalmaterialen regelen. Een voordeel van slechts twee en een halve maand voorbereidingstijd is dat artiesten wel sneller beslissen, in plaats van dat ze allerlei opties in overweging nemen.  Verschillende bedrijven in de evenementenbranche zijn omgevallen en er is dus minder beschikbaar en tegen hogere prijzen. En nu het festivalseizoen weer losbreekt, is er een run op spullen. Maar gelukkig hebben we twee prachtige tenten en alles wat er bij hoort. Dankzij veel vrijwilligers, die met name in de weekenden helpen, wordt ‘t terrein aan ‘t Waterhoefke (aan de Moerstraatseweg) omgetoverd tot een waar muziekparadijs met drie volle podia.”

Meer weten? www.steenbergenlive.nl 



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief