Ook dit jaar wordt september cultuurmaand in de gemeente Steenbergen

STEENBERGEN - Na het succes van CuSt afgelopen jaren, zet ook dit jaar platform kunst- en cultuur zich in om de maand september om te toveren tot cultuurmaand in de gemeente Steenbergen. Hiervoor is het platform op zoek naar personen, organisaties en verenigingen die hun culturele activiteiten willen openstellen voor het publiek tijdens de maand september.


Daarbij moet gedacht worden aan muziek maken, dansen, toneel spelen, of het openstellen van een museum of bijzonder gebouw. Workshops, kennismakingslessen, open dagen, -middagen en -avonden, lezingen over culturele onderwerpen, historie, exposities: alles kan en alles mag zo lang het maar in september is.

Anders dan in voorgaande jaren vraagt het platform om één activiteit per organisatie door te geven, dus niet in vier weken vier keer een open repetitie, maar één keer echt voor Cust. Is er een keer een bijeenkomst voor volwassenen en een keer voor kinderen, dan is het wel mogelijk om twee keer op de agenda te komen. 

Aanmelden kan tot en met 20 juli via mplatformkc@gemeente-steenbergen.nl. Deelname is gratis. Vermeld bij aanmelding van de activiteit, de datum en aanvangstijd, en of mensen zich aan moeten melden, waar en voor welke datum.

Dankzij de medewerking van een groot aantal vrijwilligers is de cultuurmaand de afgelopen jaren een groot succes geworden. Alle activiteiten samen trokken honderden bezoekers, jong en oud. 

FOTOSERIESVacatures

Begeleiders

Terheijden

Bezorgers

Putte

Verkoper/ster

Etten-Leur en Zundert

Electro-/service monteurs

Zundert

Eerste Automonteur

Steenbergen

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief