De echte krabbenkreek derby!

Door: Vera de Geus Algemeen

THOLEN - Altijd een beladen wedstrijd, NOAD’67-WHS, of zoals door Gerard Noordhoek betiteld: De krabbenkreek derby.

Het was geen verrassing dat WHS het initiatief nam en eigenlijk de gehele wedstrijd niet meer uit handen heeft gegeven. WHS was zoals verwacht de bovenliggende partij. NOAD’67 bood goed weerstand maar kon niet voorkomen dat Joost van Dijke, in de eerste helft en Arvin de Witte na de rust, scoorde, beiden met een mooie kopbal. Dat het bij 0-2 gebleven is, is te danken aan uitblinker aan NOAD kant, keeper Pjotr Mosselman. Wedstrijd was af en toe stevig maar fair, vermakelijk voor de ongeveer 300 toeschouwers.