De Havendagen in 2018 waren een groot succes FOTO IMAN FASE
De Havendagen in 2018 waren een groot succes FOTO IMAN FASE (Foto: )

Bevrijding centraal tijdens Thoolse Havendagen 2020

THOLEN - De Thoolse Havendagen die in 2020 weer worden gehouden, zullen voor een groot deel in het teken staan van de bevrijding.


Op 30 oktober 2019 is het precies 75 jaar geleden dat de Gemeente Tholen (uitgezonderd Sint-Philipsland) is bevrijd. Voor Tholen Sterk is dat reden genoeg om de bevrijding centraal te stellen bij de Havendagen. Zo moet er onder andere een kampement met ruim 70 voertuigen gerealiseerd worden op de Oesterputten en er komen rondritten met voertuigen over de gehele gemeente. Daarnaast wil Tholen Sterk zorgen voor educatie bij de groepen 7 en 8 van alle basisscholen.

"Dit overigens naast alle andere activiteiten rondom het programma van de havendagen." Afgelopen week zijn alle ondernemers-, Oranjeverenigingen en dorpsraden uitgenodigd, zij worden het komende jaar betrokken bij de organisatie om gezamenlijk de bevrijding te vieren, gedenken en door te geven aan de volgende generatie. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715748458&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/tholen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESVacatures

zelfstandig ondernemer!

Regio Miden Zeeland en Tholen

QESH Assistant

Kapelle-Biezelinge

Commercieel medewerker vastgoed

Roosendaal

Montage medewerker

Middelharnis

Timmerman

Middelharnis

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief