Vrouw (77) bruut beroofd van tas in Vlissingen

  112 Meldingen,112 Nieuws

VLISSINGEN - Een 77-jarige vrouw is vrijdag tussen 10.00 en 10.30 uur beroofd van haar tasje in Vlissingen. De dame op leeftijd raakte daarbij lichtgewond.


De vrouw, afkomstig uit Vlissingen, liep op de Burgemeester van Woelderenlaan toen iemand probeerde haar tas af te pakken. Omdat ze die stevig vasthield, viel ze op de grond.

In eerste instantie lukte het de dief niet om de tas van haar af te pakken, maar na enkele forse rukken moest de vrouw deze loslaten. De dief vluchtte daarna weg en liet de vrouw liggend op de grond achter. Nadat ze met moeite overeind was gekomen, is ze naar huis gestrompeld.

Onderweg naar huis vond het slachtoffer haar tas terug, maar het contante geld wat daarin zat was verdwenen.

De politie heeft nog naar de dader gezocht, maar hij is niet meer aangetroffen. De recherche is een onderzoek gestart naar mogelijke vinger- of DNA sporen op de spullen van de vrouw. De politie hoopt ook op tips vanuit de omgeving van de plaats delict of van iemand die het signalement herkent van de dader.

De beroving vond plaats in de omgeving van de fysiotherapie op de Burgemeester van Woelderenlaan. De dader is weggerend in de richting van de Vredehoflaan. Volgens het slachtoffer droeg de dief een donkerblauwe jas met capuchon. Hij zou ook een muts op hebben gehad. Verder had hij een trainingsbroek aan met een witte streep aan de zijkant. 

Zie hieronder de mogelijke vluchtroute van de dader: 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715808303&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/vlissingen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief