Galmgroep 50+ in de Drieschaar

Galmgroep 50+ in de Drieschaar

  112 Meldingen

OSSENDRECHT - Het nieuwe beweegadvies volgens de gezondheidsraad is minstens 2,5 uur sporten per week voor volwassenen. Dit is goed voor spier en botversterkingen. Wij, sporters van 50 plus, beginnen hier weer mee.


Na de Kerstdagen en de goede voornemens voor het nieuwe jaar, met een uur sporten in de week onder specialistische begeleiding. Voor hen die ook een uur willen sporten, zowel individueel als in groepsverband, is er iedere woensdagmorgen een gelegenheid van 10.00 tot 11.00 uur in de Drieschaar te Ossendrecht. In het uur sporten worden er iedere week andere sporten beoefend onder leiding van Jacky Jansens van het BWI. Ook kunt u in overleg met de instructeur uw wensen inbrengen. Als u denk dat het voor u een sportieve uitdaging is kunt u zich als lid opgeven omdat we nog een paar leden kunnen gebruiken. Ook kunt u op een woensdagochtend langs komen om wat informatie over lessen, datums en kosten. Mocht u nog vragen hebben of interesse dan kunt u contact opnemen met: j.jansens@bwiwoensdrecht.nl of 06-22369703 coördinator buurtsportcoach.

Wanneer
Op elke woensdagmorgen, vanaf 17 januari tot 13 juni, 10.00-11.00 uur. Op 14 februari, carnaval en 2-9 mei week van hemelvaart is er geen sport.
Op 13 juni wordt het seizoen afgesloten met een gezamenlijke lunch in de Drieschaar.
Zomervakantie van 6 juli t/m 17 augustus.

l

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief