Afbeelding

Vermoedelijke drugsdealer aangehouden in Putte

Door: Peter Houtepen Politie

PUTTE - De politie heeft maandag in Putte een vermoedelijke drugsdealer aangehouden. De politie hield een controle naar aanleiding van klachten van inwoners van Putte over overlast van drugsgebruikers/-kopers en –verkopers.

In de Breestraat zagen agenten een jongeman staan die zich een beetje eigenaardig gedroeg. Hij was druk heen en weer aan het lopen en constant aan het kijken op zijn telefoon. Toen hij ineens in een geparkeerde auto stapte, besloot de politie het voertuig te controleren. Ze zagen dat de bestuurder een zakje uit het raam gooide toen agenten naar de auto toe liepen.

Het zakje, zo bleek later, bevatte hard- en softdrugs. De bestuurder van de auto, een 21-jarige man uit Bergen op Zoom, werd aangehouden. De bijrijder, afkomstig uit België, is overgedragen aan de Belgische politie. Hij kreeg een boete van 250 euro voor het zich niet functioneel verplaatsen.

Bij de 21-jarige Bergenaar werd uiteindelijk 19,7 gram hennep, 2,7 gram cocaïne en een geldbedrag van enkele honderden euro's in beslag genomen. De man is in verzekering gesteld en wordt dinsdag gehoord door rechercheurs.



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief