Elke dag asperges aan de A58 Korteven.
Elke dag asperges aan de A58 Korteven. Foto: Tonny Presser

Drive-Thru Brabantse Wal Asperges en overheerlijke streekproducten

Door: Janny Mathijssen Bedrijvig Nieuws

WOENSDRECHT - Ook voor de boeren en (asperge)telers gooit de coronacrisis roet in het eten. ''Met corona moet je innovatief en creatief zijn,'' aldus Corné Ooms, initiatiefnemer van de Drive-Thru. Wie de heerlijke Brabantse Wal Asperges wilt proeven, of andere streekproducten, rijdt met de auto door de Drive-Thru. Aspergeliefhebbers kunnen vanuit hun auto op een bord zien wat er verkocht wordt. Een verkoper zal met een stok vervolgens een pinautomaat aangeven en de boodschappen aanreiken, zodat de regels worden gehandhaafd. De aspergekraam is zeven dagen in de week geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Ontvang een gratis Brabantse Wal bigshopper bij aankoop van een of meerdere procugen (actie geldig t/m 3 mei).

Steun de boeren en telers en geniet (een extra portie) van de overheerlijke asperges en streekproducten. Voor meer informatie breng een bezoek aan de website www.brabantsewalasperges.nl of de Facebookpagina www.facebook.com/brabantsewalasperges

Brabantse Wal Asperges genieten sinds 2016 Europese bescherming. De Europese Commissie heeft de ''witte asperge met een licht zoute en niet-bittere smaak" toegevoegd aan een register dat streekproducten beschermt tegen namaak.

7 dagen per week van 10.00 uur tot 18.00 uur aan de A58 Korteven.

Afbeelding


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief