Aannemer vervangt gas- en waterleidingen in Hoogerheide
Foto: BredaVandaag

Aannemer vervangt gas- en waterleidingen in Hoogerheide

HOOGERHEIDE - In Hoogerheide wordt de komende tijd gewerkt aan het vervangen van oude gas- en waterleidingen. 


Aannemersbedrijf Baas voert de werkzaamheden vanaf halverwege september uit in opdracht van DNWG, dat de waterleidingen beheert voor Evides, en Enexis dat verantwoordelijk is voor de gas- en elektriciteitsleidingen. 

Aansluiting

De oude leidingen van staal en asbestcement zijn aan vervanging toe. Als het nodig is vervangt de aannemer ook de huisaansluitingen van het gas en drinkwater. 

De aannemer legt hier telkens een deel van de straat voor open. 

Fasen

De werkzaamheden in Hoogerheide bestaan uit tien fasen. Tijdens de eerste fase wordt gewerkt in de Edward Jennerstraat, het Sint Lucasplein, Flemmingstraat, Pasteurstraat, Prins Bernhardstraat en Robert Kochstraat. Daar ligt 850 meter waterleiding en 1031 meter gasleidingen die moet worden vervangen. 

Informatie

De aannemer informeert de bewoners van de straten over de werkzaamheden. Ook kunnen inwoners elke woensdagmiddag (vanaf 7 oktober) tussen 13.00 uur en 16.00 uur binnenlopen bij het bouwdepot aan de Semmelweisstraat. Daar zit een medewerker van het bouwbedrijf die vragen kan beantwoorden en informatie verstrekt. Baas is ook bereikbaar via 088-2227490 of klantenservice@baasbv.nl.

DIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief