<p>Wendy de Koning-Bogers is Vriend van de Bode.</p>

Wendy de Koning-Bogers is Vriend van de Bode.

(Foto: Humphrey Hekhuizen)

Vrienden van de Bode verrast met wéér een cadeautje

OSSENDRECHT - Vrienden van de Bode zijn afgelopen week verrast met een cadeautje. Iedere vriend werd thuis persoonlijk bezocht, zodat we hen konden verrassen met een lokaal gemaakt theepakket van Localtea.


VAN ONZE REDACTIE

De Bode is eind 2020 gestart met het nieuwe concept van ‘Vriend van de Bode’. Voor een klein bedrag steunen zij de huis-aan-huiskrant, en daarmee ook meteen de lokale omgeving. De Woensdrechtse Bode staat namelijk voor lokale verbindingen. Tussen lezers, ondernemers, verenigingen, stichtingen, de politiek en ga zo maar door.

Als Vriend van de Bode ben je dan ook goed bezig voor jezelf, maar ook voor je omgeving. “We zijn blij met onze vrienden, en omdat vriendschap natuurlijk altijd van twee kanten komt, doen we er ook graag iets voor terug”, vertellen directieleden Luuk Roozeboom en Monique Elst. Zij kozen bewust voor een mooi pakket van een lokale ondernemer. “Zo steunen we elkaar.”

Jaarboek

Eerder dit jaar werden Vrienden van de Bode al verrast met de eerste editie van het Jaarboek. Hierin vind je een overzicht van de belangrijkste lokale gebeurtenissen van 2020 per maand, en blikken onze journalisten in uitgelichte verhalen en met de mooiste foto’s terug op de meest bijzondere momenten in de dorpen. Een must-have voor iedere inwoner van Woensdrecht!

Met dit vers in het geheugen, kwam het theepakket als een grote verrassing. “Wat ontzettend leuk”, reageert Wendy de Koning-Bogers uit Ossendrecht, terwijl ze het theepakket in ontvangst neemt. Na het boek is dit het tweede cadeautje voor onze Vrienden. En daar blijft het niet bij, want ook de rest van het jaar worden Vrienden verrast.

 NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief