Logo internetbode.nl/woensdrecht

GP Adrie van der Poel en Uitgeverij de Bode verlengen samenwerking

HOOGERHEIDE – De Stichting GP Adrie van der Poel en Uitgeverij de Bode hebben wederom hun samenwerking verlengd. Daarmee blijft Uitgeverij de Bode ook de komende drie jaar mediapartner van de wereldbekerorganisatie uit Hoogerheide. 


De samenwerking tussen Uitgeverij de Bode en GP Adrie van der Poel loopt al lange tijd en biedt beide organisaties prima meerwaarde. "Het was dan ook geen kwestie voor ons of we onze samenwerking wilden continueren", aldus Luuk Roozeboom, directeur van Uitgeverij de Bode.

De nieuwe overeenkomst komt volgens Jan Prop, voorzitter Stichting GP Adrie van der Poel voort uit de grote tevredenheid over de vruchtbare samenwerking van de afgelopen jaren. "Onze samenwerking biedt ons beiden voordelen. Daarnaast is er in de afgelopen jaren een goede relatie opgebouwd die we graag willen continueren."

Wielerminded publiek

Voor beide partijen is de samenwerking bijzonder goed verlopen. “Weekblad de Bode en de Internetbode zijn voor ons ideale platformen om het wielerminded publiek uit West-Brabant te bereiken”, meent Jan Prop. Ook Luuk Roozeboom is tevreden met de voortzetting van de samenwerking. “Veldrijden zit in de genen van ons lezerspubliek. Dat dragen we dan ook graag uit via onze Weekbladen en via onze Internetbode."<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief