Volop gezelligheid in ’t Blickvelt


WOENSDRECHT - Al ruim 8 jaar is Dorpspunt 't Blickvelt actief de Dorpsstraat 49 in Woensdrecht. Met een groep enthousiaste vrijwilligers worden er heel wat activiteiten georganiseerd. We zetten er een paar voor u op een rij:

- Elke maand wordt er op vrijdagavond een rikavond georganiseerd. U kunt zo aanschuiven op 19 februari, 18 maart, 15 april, 20 mei en 17 juni. De kaartavond begint om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur is de zaal open. U kunt er leuke prijzen winnen, zowel met het rikken als met de loterij.

- Sinds het BWI op dinsdagmiddag het huiskamerproject bij 't Blickvelt heeft ondergebracht is ook die middag gezellig druk en er is van alles te doen. Favoriet is het jokeren, en een spelletje Mens-erger-je-niet , triominos en ganzenbord worden ook regelmatig gespeeld. Van het handwerkcafe wordt goed gebruik gemaakt. De mensen nemen hun eigen handwerkje mee en onder het genot van een bakje koffie wordt er gezellig gehandwerkt en gebuurt. Elkaar helpen en het gezellig samenzijn staat voorop.

- Ook al jaren een traditie is de Blickveltse lunch. Elke maand op dinsdag zorgen de vrijwilligers voor een lekkere en betaalbare lunch. Ook hier staat de gezelligheid voorop en het samen met elkaar eten zorgt voor een leuke sfeer. U kunt zich al opgeven voor 23 februari en 15 maart, bij Mirian of aan de bar in 't Blickvelt. 23 februari wordt er Chicken Tonight gegeten en 15 maart wordt er een uitgebreide paaslunch klaar gemaakt. De lunch begint om 12.00 uur met aansluitend de inloopmiddag.

- Noteer ook alvast woensdag 23 maart in de agenda want dan wordt er een paasbingo georganiseerd. Iedereen is van harte welkom. De zaal is om 13.30 uur open. De bingo start om 14.00 uur.

Natuurlijk kunt u altijd op maandag-, dinsdag-, woensdag- en vrijdagmiddag bij het Dorpspunt terecht,waar altijd gekaart, gebiljart en gebuurt wordt. Het dorpspunt is open van 13.30-16.30 uur. Voor informatie kunt u ook altijd daar terecht of bel of mail naar Mirian Goorden: 06-81390749 of miriangoorden@telfort.nl.

Lees ook 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief