Hobbymarkt in Woensdrecht


WOENSDRECHT - Op zondag 27 september organiseert de gemeente Woensdrecht de jaarlijkse gezinsfietstocht. Al jaren blijkt dit een groot succes. Er is onderweg altijd wel wat te beleven. Zo ook dit jaar.

De fietstocht eindigt in Woensdrecht op het dorpsplein wat dan net een paar dagen de naam "Whitakerplein"mag heten. Wooncomplex 't Blickvelt ligt tegenover dat plein, en de ondernemers: Dorpspunt 't Blickvelt, Kringloopwinkel herwonnen Levenskracht, Dynamisch Woensdrecht 41a en Lunchroom De Boeren Meisjes zijn bij elkaar gaan zitten om iets leuks voor al die fietsers te organiseren. Natuurlijk is iedereen welkom, ook als je niet met de fietstocht mee doet. De 4 ondernemers zetten hun deuren open om al die mensen een warm welkom te geven, en hun eigen te presenteren. Dorpspunt 't Blickvelt heeft in samenwerking met Woningstichting Woensdrecht een kleine hobbymarkt op het dorpsplein georganiseerd. Vanaf 13.00-18.00 uur zijn de kramen te bekijken en worden er leuke dingen te koop aangeboden. Van 3D- kaarten tot gipsen beeldjes, en van herfstbloemstukjes tot aan knuffeltjes en lekkere soorten thee. Bij slecht weer staan de kramen in de grote hal van 't Blickvelt. Kom gerust even langs want ook wordt er gezorgd voor een hapje en een drankje. En dat is niet alleen bij het Dorpspunt maar ook bij enkele andere ondernemers kun je terecht voor iets lekkers. 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=div-gpt-ad-1516715834265&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=internetbode.nl/woensdrecht&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>

FOTOSERIESDIGITALE KRANT

NIEUWSBRIEF


Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief