Zilvermeeuwpret in Terneuzen.
Zilvermeeuwpret in Terneuzen. Foto: M den Ouden

Druk weekend voor Zilvermeeuw

Door: Sandra Broosus Sport en vereniging

WOENSDRECHT - Voor zwemvereniging de Zilvermeeuw uit Woensdrecht was het weer een volzet weekend.

Allereerst was er voor de masters het open Nederlandse masterkampioenschap, het ONMK korte baan in Terneuzen. Gedurende vier dagen volop zwemgeweld in het grote 8-banenbad van de Vliegende Vaart. De jongste zwemmers, de pré- masters vanaf 20 jaar met daar tegenover de oudste zwemmers die de 85 al gepasseerd zijn! Bovendien hadden ook veel buitenlandse masters ingeschreven voor dit mooie evenement.
Op zaterdag 20 januari zwommen twee Zilvermeeuwmasters ook lekker mee. Voor hen ging het niet zo zeer om de podiumplaatsen, maar het erbij zijn, meedoen en genieten. Arno verbeterde zijn beide inschrijftijden, Mascha evenaarde haar tijd. Ook aan de badrand was de Zilvermeeuw actief.
Op zondag 21 januari deden 2 Zilvermeeuwtjes mee aan de derde KNZB- circuitwedstrijd voor junioren/ jeugd in Kapelle. Enkele zieken had het groepje wat uitgedund.
Beide meisjes zwommen zeer verdienstelijk, drie persoonlijke records en een bronzen medaille waren hiervan het bewijs.
Volgend weekend even rust buiten de trainingen en dan 4 februari weer een competitiewedstrijd in Zierikzee voor de wedstrijdzwemmers. Zie www.zvdezilvermeeuw.nl



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief